Om DR-Risvig

Her kan du læse vores historie.

Hvem er Ronald Risvig?

Valgmenighedspræst, foredragsholder, forfatter, psykoterapeut og Færø entusiast

  • Med erfaringer fra et mangfoldigt liv der bl.a. spænder fra butiksuddannelse til bilsælger
  • friskoleleder og højskoleforstander – samt 28 års virke som fodboldtræner
  • I Danmark og på Færøerne.

Hvem er Dennis Risvig?

Ung mand sidst i fyrrene med en lang og flot karrierer indenfor Bankverden

Forsikring og Pension- blandt andet hos PFA – ALM Brand – Spar Nord og Handelsbanken

Gift og har tre børn og inkarneret Brøndby fan og for øvrigt dygtig med sine hænder når huset skal bygges om

Referencer.

Ronald Risvig har bl.a. holdt foredrag her:
Anna Kirken, København, Helligåndskirken, Århus, Farum Kulturhus, Nørre Søby Præstegård,Fyn. Brønderslev menighedsråds efterårsmøde. Everdrup Præstegård, Sjælland,Rødding Højskole.Visse præstegård,Ålborg. Odd Fellow Logen, Silkeborg, Nørgaards Højskole, Bjerringbo. Politiets lederuddannelse. LOF Mariagerfjord. Vallekilde Højskole. Bjerringbro Kulturhus. Tingbjerg Kirke, Brønshøj. Nørresundby Kirke. Ældre Sagen, Sorø. Holstebro Aktivitetscenter. Y´s MEN Østjylland og Hobro. Samt ved adskillige andre foredragsforeninger, daghøjskoler, kirker og oplysningsforbund over det meste af landet. Sahl og Gullev Kirker ved Bjerringbro. Nørre Søby Kirke, Fyn. Viuf og Almind Kirker ved Kolding, Mariager Kirke og Ellebæk Kirke, Holstebro. Gudbjerg Kirke, Fyn.

Udtalelser & Anmeldelser

Ronald Risvig har fået mange rosende ord fra tidligere rejsende, der kan sammenfattes med flg.: ”Yderst velforberedt og smidigt gennemførelse af rejserne. I et fællesskab med masser af humor, varme og nærvær og en jordnær formidling af fortællinger og historie.

Et intens møde med det færøske folk, dets natur og kultur.
– kan kun anbefales”. ”Ronald Risvig var en berigelse for forståelsen af livets væsen, nødvendigheden af livtag med livet og modsætningernes samspil. En ganske genial kobling til samfunds- og virksomhedskultur”.
Benny Tollestrup – Deltager ved Politiets Overordnede Lederuddannelse.
“Ronald Risvigs foredrag om Tv-serien Matador"
“Ronald Risvigs foredrag om Tv-serien Matador er i sig selv en genial prædiken. Det gjorde godt at få åbnet øjnene for, hvor rammende de forskellige personer skildrer menneskelivet på godt og ondt, men også hvordan mange af figurerne er rene genfortællinger af den bibelske fortælling. Ronald Risvig fik os til at se bibelens fortællinger i Matador-figurerne og dermed også i vores eget liv. Og det hele blev fortalt stilfærdigt og medrivende, så forsamlingen blev holdt i ånde i hele to timer”.
Karin Kristensen, Sognepræst, Nørresundby Kirke
”Ronald fortalte, nej, han tryllede for os"
”Ronald fortalte, nej, han tryllede for os, for alt, hvad han satte ord på, fik liv i vores bevidsthed. Det var en slags sjælelig fysioterapi, hvor oplevelser og ord, der til daglig sad fast som små utilgængelige muskelknuder, pludselig blev sat i bevægelse og nåede frem til hver enkelts bevidsthed med farver og former.”
Læge Ole Guldberg og Vibeke Guldberg, Mariager
“Ronald Risvig er en gudsbenådet foredragsholder."
“Ronald Risvig er en gudsbenådet foredragsholder. Han har sproget i sin magt, hjertet på rette sted og et roligt væsen, alt det der skal til for at være en dygtig formidler. Han forstår at kode litteratur og filosofi med de problemstillinger, vi står i, og servere det for andre på en humoristisk, underholdende og aldrig selvhøjtidelig facon. Kan man godt lide stærke sager, så er et foredrag af Risvig chili for smagsløgene.”
Anders Kjærsig, sognepræst Nørre Søby, Fyn
“Ronald Risvig er en dygtig rejseleder."
“Ronald Risvig er en dygtig rejseleder. Det erfarede vi som deltagere på en grupperejse i sommeren 2008 til Færøerne. Hvor han med et stort forarbejde havde lavet en veltilrettelagt tur på alle måder, så vi fik en meget oplevelsesrig tur”.
Bente og Anders Olesen, Mariager
"Meget dygtig og vidende ressourceperson."
”Som vejleder og underviser ser vi Ronald Risvig, som en meget dygtig og vidende ressourceperson. Vi oplever ham, som en inspirerende underviser, der giver stof til eftertanke”.
Leif Balle, projektleder Jobværkstedet AOF Holstebro
”Humoren er en vigtig del af hans personlighed"
”Humoren er en vigtig del af hans personlighed og af hele hans formidling. På sin rolige og ofte underdrevne facon sætter han ord på det store i det små, giver filosofiske indgange til hverdagslivet og har mod til at trække store linjer og give perspektiv”.
Helle Møller Scholten, Ungdomshøjskolen ved Ribe – Cand. mag. i musik og dramaturgi